جرج جرداق (دانشمند و ادیب مسیحی)
وقتی یزید، مردم را تشویق به قتل امام حسین(ع) و مأمور به خونریزی تشویق میکرد، آنها میگفتند: چه مبلغی به ما میدهی؟ امّا انصارحسین(ع) به او گفتند: ما با تو هستیم و اگر هفتاد بار کشته شویم، باز میخواهیم در رکابت جنگ کنیم و کشته شویم.
آنطون بارا (اندیشمند مسیحی)
اگر حسین از آنِ ما بود، در هر سرزمینی برای او بیرقی بر میافراشتیم و در هر روستایی، برای او منبری برپا میکردیم و مردم را با نام حسین به مسیحیّت فرا میخواندیم.
تاملاس توندون (رئیس سابق کنگره ملّی هندوستان)
این فداکاریهای عالی از قبیل شهادت امام حسین(ع)، سطح فکر آدمی را ارتقاء بخشیده، و شایسته است خاطره آن همیشه باقی بماند و یادآوری شود.
فردریک جِمس
درس امام حسین و هر قهرمان شهید دیگری این است که در دنیا، اصول ابدی عدالت و ترحم و محبّت وجود دارد که تغییرناپذیرند و همچنین میرساند که هر گاه کسی برای این صفات مقاومت کند و در راه آن پافشاری کند، آن اصول همیشه در دنیا باقی و پایدار خواهد ماند.
بنت الشاطی (نویسنده معروف مصری)
زینب، خواهر حسینبن علی، لذّت پیروزی را در کام ابن زیاد و بنیامیّه خراب کرد و در جام پیروزی آنان قطرات زهر ریخت. در همه حوادث سیاسی پس از عاشورا همچون قیام مختار و عبدالله بن زبیر و سقوط دولت امویّان و برپایی حکومت عباسیّان و ریشه دواندن مذهب تشیّع، زینب ـ قهرمان کربلا ـ نقش برانگیزاننده داشت.
عباس محمود عقّاد (نویسنده و ادیب مصری)
جنبش حسین، یکی از بینظیرترین جنبشهای تاریخی است که تاکنون در زمینه دعوتهای دینی یا نهضتهای سیاسی پایدار گشته است... دولت اموی پس از این جنبش، به قدر عمر یک انسان طبیعی، دوام نیاورد و از شهادت حسین تا انقراض آنان بیش از شصت و اندی سال نگذشت.
چارلز دیکنز (نویسنده معروف انگلیسی)
اگر منظور حسین، جنگ در راه خواستههای دنیایی بود، من نمیفهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند؟ پس عقل چنین حکم میکند که او فقط به خاطر اسلام فداکاری خویش را انجام داد.
محمد علی جناح (رهبر بزرگ پاکستان)
هیچ نمونهای از شجاعت بهتر از این که حسین از لحاظ فداکاری و شهامت نشان داد، در عالم پیدا نمیشود. به عقیده من، تمام مسلمانان باید از این شهیدی که خود را در سرزمین عراق قربانی کرد، پیروی کنند.
ل. م. بوید
در طول قرون، افراد بشر همیشه جرئت و پردلی، عظمت روح و بزرگی قلب و شهامت روانی را دوست داشتهاند و به خاطر همینهاست که آزادی و عدالت هرگز به نیروی ظلم و فساد تسلیم نمیشود. شهامت و این بود عظمت امام حسین و من مسرورم که با کسانی که این فداکاری عظیم را از جان و دل ثنا میگویند، شرکت کردهام، هر چند که 1300 سال از آن تاریخ گذشته است.
مهاتما گاندی (رهبر بزرگ هندوستان)
من زندگی امام حسین، آن شهید بزرگ اسلام را به دقّت خواندهام و توجّه کافی به صفحات کربلا کردهام بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز گردد، باید از امام حسین پیروی کند. (1)
توماس کارلایل (دانشمند انگلیسی)
بهترین درسی که از تراژدی کربلا میگیریم، این است که حسین و یارانش به خدا ایمان استوار داشتند. آنها با عمل خود روشن کردند که تفوّق عددی در جایی که حق و باطل روبهرو میشوند، اهمیّت ندارد و پیروزی حسین با وجود اقلیّتی که داشت، باعث شگفتی من است.(2)
توماس ماساریک:
اگر چه کشیشان ما هم از ذکر مصایب حضرت مسیح، مردم را متأثّر میسازند، ولی آن شور و هیجانی که در پیروان حسین یافت میشود، در پیروان مسیح یافت نخواهد شد و گویا سبب، این باشد که مصایب مسیح در برابر مصایب حسین، پر کاهی است در مقابل یک کوه عظیم پیکر.(3)
ادوارد براون (پروفسور):
حتی غیر مسلمانان نیز نمیتوانند پاکی روحی را که این جنگ اسلامی تحت لوای آن انجام گرفت، انکار کنند. (4)
واشنگتن ایرونیگ (تاریخنگار امریکایی):
در زیر آفتاب سوزان سرزمین خشک و در روی ریگهای تفتیده عراق، روح حسین فنا ناپذیر است. ای پهلوان و ای نمونه شجاعت و ای شهسوار من، ای حسین.(5)
موریس دوکبرا:
اگر مورّخان ما حقیقت روز (عاشورا) را میدانستند و درک میکردند که عاشورا چه روزی است، این عزاداری را مجنونانه نمیپنداشتند، زیرا پیروان حسین به واسطه عزاداری حسین میدانند که پستی و زیر دستی و استعمار و استثمار را نباید قبول کنند و شعار پیشرو و آقای آنها، تن به ظلم و ستم ندادن بود.(6)
بروکلمان کارل (خاورشناس و پژوهشگر آلمانی):
شهادت حسین علاوه بر نتایج و اثرات سیاسی، موجب تحکیم و اشاعه مذهب شیعه گردید و این مذهب، مرکز و مظهر تمایلات ضدّ غرب شد.(7)
1. بر شطی از حماسه و حضور، ص 283، به نقل از مجله بصائر، ش 7 و 8، ویژهنامه محرّم، ص 25.
2. همان، ص 447.
3. همان، ص 451
4. همان.
5. همان.
6. همان.
7. همان.
منبع خبر: ماهنامه موعود شماره 72
برای مشاهده دیگر مطالب موجود در وبلاگ ناصریا با موضوع ( مناسبتهای خاص ) بر روی همین لینک کلیک کنید.
هرگونه تکثیر یا کپی برداری از مطالب این سایت بدون ذکر منبع ممنوع می باشد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سوارون حسین- ای سوارون همه رفتن شهسوارون همه رفتن . مه موندم تک و تنها زینبم خدانگهدار. رسیده وقت جدایی یاورم یار خدایی. تو بگیر دست یتیمون تو بخون شبون لالایی. شامگاه که شد تو شمعی بگذار بر سر نینوایی. غریبون همه رفتن سربدارون همه رفتن . بعد مه که شدی اسیرومظلوم نشیی مظلوم کافرون بشینی مغموم. بر سر نیزه چو دیدی خواهر سرم را مکن گریه بشنو آواز نی را. غروب عاشورای ابا عبدالله حسین ع - شیراز ۱۳۹۰- امین غلامی بیاد ناصر
منم ای دوروز بزرگ را به همه شما تسلیت میگم درضمن پنجمین سالگرد دوست خوبم مرحوم ناصر عبدالهی را به شما وخانواده محترمشان وتمام هواداران ناصر تسلیت اگم ناصرجان همون ارگی که بهم ریتم راست کردن رو یاد دادای ندارم ولی خاطراتش همیشه تو یادمه
سلام
وبلاگ زیبایی برای آقای ناصر عبدللهی درست کردید
من آهنگ های ناصر رو گوش دادم و خیلی از ایشان خوشم میاید!خدا روحش را شاد کند
من دوست دارم با شما تبادل لینک کنم !
اگه موافق بودید منو با اسم (هواداران ناصر صدر ) لینک کنید!
وبگید با چه اسمی شما رو لینک کنم!
پیشاپیش شهادت دوست عزیزم ناصر رو به همه طرفدارونی تسلیت اگیم راستی مرحوم تاریخ دقیق فوتی کی هسته
سلام
۲۹ آذر ۸۵
سلام
با توجه به اینکه شما وبلاگ اختصاصی ناصر عبداللهی هستید چه خوب میشد تمام قطعاتی را که به یاد ناصر اجرا شده را گردآوری می کردید . چون در حال حاضر فقط یک سوم این آثار در وبلاگ قرار داده شده اند . شاید لازم باشد از دوستانی که این آثار را خوانده اند درخواست کنید این قطعات را برای شما ارسال کنند تا برای دانلود بر روی وبلاگ قرار داده شوند .
همچنین شما از آثار منتشر نشده ناصر خبر ندارید ؟ اگر می توانستید با فرزندش نوید در این زمینه گفتگویی انجام می دادید بسیار مناسب و مفید خواهد بود .
با تشکر .
سلام
با تشکر از پیشنهاداتتان حتما بررسی می شوند.
سلام بردوستداران ناصر.سالگردعروج ملکوتی ناصربرهوادارانش تسلیت باد.این روزهایادآورروزهای سختی است که برجامعه موسیقی ایران گذشت.به راستی که بارفتنش پاره ای ازدل ماراباخودبرد.تشکرازمدیرعاشق وبلاگ که یادناصررازنده نگه میدارند.